NoNotes

CALL US TODAYVOOR INFORMATIE: 06-51030417

EMAIL: hits@nonotes.nl

Feestavond Oud Alblas

Zaterdag 20 april trad NoNotes op een feestavond in Oud Alblas als start van Koningsweek. Er was een grote tent neergezet en een heerlijke frietkraam in een weiland in het knusse dorp. Ondanks het slechte weer was er toch een aardige opkomst en samen met Dj Louzz maakte we er weer een happening van. 

Wiqui Zwijndrecht

Zaterdag 16 maart trad NoNotes op in Wiqui Zwijndrecht op een feestavond samen met William Janz, de Nederlandse Julio Iglesias. Voor zo'n 200 mensen lieten we de mensen weer swingen als vanouds net als onze vaste Dj Louzz.
De mensen waren zo enthousiast dat we zelfs meer gage kregen :-) 

DOK Zwijndrecht

Zaterdag 4 november trad NoNotes weer op in DOK Zwijndrecht, inmiddels een zeer vertrouwde plek om te spelen voor ons. Voor ruim 100 mensen brachten we 5 nieuwe nummers ten gehore. Nothing Else Matters van Metallica, Shallow van Lady Gaga, Run to You van Bryan Adams, Shut Up and Dance van Walk the Moon en Wat Zou Je Doen van Bløf  waren een groot succes!

Bruiloft Zevenhuizen

Zaterdag 8 juli was NoNotes inclusief onze vaste DJ Louzz gevraagd om op een bruiloft in Zevenhuizen te spelen. Het was in de boerderij "De Koeienstal". Het was enorm warm die dag. Dus in het begin van de avond was iedereen buiten te vinden, maar later kwamen de gasten toch naar binnen en werd er volop gedanst.

Noordparkfestival

Zaterdag 24 juni was NoNotes te bewonderen op het Noorparkfestival in Zwijndrecht. Dit is een bruisend muziekfestival, waar naast muziek op de podia nog veel meer te beleven en te doen is. Er waren twee podiums waar de gehele dag muzikale optredens plaatsvonden en NoNotes had de eer om als slotband het festival af te sluiten.

DOK Zwijndrecht

Zaterdag 10 juni trad NoNotes inclusief onze Dj Louzz op weer op in DOK, HET restaurant in Zwijndrecht aan het water. Hapjes, drankjes en een muzikaal feestje is altijd gegarandeerd dan. Voor het eerst traden we op met onze nieuwe drummer Jeffrey Streefkerk. Het publiek was weer zo enthousiast en genoot volop.

Heeren van Ambacht

Zaterdag 13 mei trad NoNotes op  in een authentiek en sfeervolle brasserie in een oude boerderij in Hendrik Ido Ambacht genaamd de Heeren van Ambacht. Het was op een verjaardagsfeestje van 2 personen die 60 waren geworden en tevens het laatste optreden met onze drummer Rowdy Muller.

De Raedtskelder Dordrecht

Donderdag 23 maart trad NoNotes op  in de De Raedtskelder Dordrecht. De Raedtskelder is dé sfeervolle locatie bij uitstek, in het hart van historisch Dordrecht. Er werd weer enthousiast mee gezongen door het publiek met o.a nummers van de Doobie Brothers en Angel en ook met onze DJ

02 Review

" Was bij jullie optreden in Willemstad, vond het geweldige muziek! "

" Je hebt niets teveel gezegd over jullie band. Fantastisch, erg muzikaal!!!!!!"

03 Contact

Voor informatie of boekingen

Tel: 06-51030417
E-mail: hits@nonotes.nl